Kullanım Kılavuzu - Havalı Mibzer Kullanımı
Kullanım Kılavuzu programında bu hafta; çerezlik ayçiçeği ekimi yapılan bir arazide, havalı mibzer kullanımının detaylarını, Ertaç Şahin sizler için anlatacak.
Bereket.tv ailesine katılmak için geç kalmış sayılmazsın.
Üye olarak bir çok yenilik ve sürprizden yararlanabilirsin.
Sadece bir kaç dakikanı alacak.
Kullanım Kılavuzu programında bu hafta; çerezlik ayçiçeği ekimi yapılan bir arazide, havalı mibzer kullanımının detaylarını, Ertaç Şahin sizler için anlatacak.
Toprağın Şifası programında bu hafta; Ziraat Mühendisi Mine Pakkaner, sizler için kütükte istiridye mantarı yetiştiriciliğini uygulamalı olarak anlatıyor.
Tarım Sözlüğü programının 23 Nisan özel bölümünde; Böcek Şenlik Okulunda çocukların doğa sevgisine Ziraat Mühendisi Buket Sakmanlı ile ortak oluyoruz.
Bakım Zamanı programında, 1987 model 70 beygirlik emektar traktörün yenilenme sürecini ekranlarınıza getiriyoruz.
SON ZAMANLARDA EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÇİÇEKLERDEN OLAN, İHTİŞAMLI GÖRÜNTÜSÜNÜN YANINDA ÖZELLİKLE KADINLARIN İLGİYLE BAKTIĞI, ÖZEL GÜNLERİN VAZGEÇİLMEZİ ORKİDELER, İLK KEŞFEDİLDİKLERİ YILLARDAN BERİ CAZİBESİNİ KORUYAN VE GİT GİDE ARTAN BİR İLGİ ODAĞI OLMAYI BAŞARAN ORKİDE BİTKİSİNİ KONUŞUYORUZ.
Hayvancılık Eğitim programında bu hafta, sığırlarda yaygın görülen hastalıkları konuşuyoruz.“
Hayvancılık Durakları programında bu hafta, süt sığırı yetiştiriciliği ve işletmesini konuşmak için Aksaray'dayız.“
Hayvancılık Durakları programında bu hafta, Aksaray'da süt sığırı yetiştiriciliği ve işletmesini konuşmaya devam ediyoruz.“
Hayvancılık Durakları programında bu hafta, süt sığırı yetiştiriciliği ve işletmesini konuşmak için Balıkesir'deyiz.“
Toprağın şifası programında bu hafta, Ziraat Mühendisi Mine Pakkaner ile tıbbi ve ıtri bitkilerden İzmir Kekiği yetiştiriciliğini konuşuyoruz.“
Toprağın şifası programında bu hafta, Ziraat Mühendisi Mine Pakkaner ile tıbbi ve ıtri bitkilerden adaçayı yetiştiriciliğini konuşuyoruz.“
Toprağın şifası programında bu hafta, Ziraat Mühendisi Mine Pakkaner ile yağlık gül üretimini konuşmak için Isparta'dayız“